Mobiele koffiebar

Espresso Zueco en het Summa College in Eindhoven kijken terug op een zeer geslaagd Crafted festival wat in juni plaatsvond. Onze mobiele koffiebar zorgde ervoor dat het binnen niemand aan koffie- of theespecialiteiten hoefde te ontbreken. En onze nostalgische Vespa, volledig uitgerust als mobiele koffiebar gooide buiten hoge ogen. Strijp S werd voor een dag omgetoverd in het creatieve centrum van Nederland door de mbo professionals van het Summa College.

Crafted festival in Het Klokgebouw Eindhoven

Het Crafted festival staat in het teken van alles wat te maken heeft met creatief vakmanschap van de mbo studenten van het Summa College Eindhoven. De tweede editie vond plaats in het klokgebouw en werd druk bezocht door meer dan 3000 bezoekers. Studenten van de afdelingen Fashion, Wonen & Design, Engineering, Uiterlijke Verzorging, Rock City Institute, Metal Factory, Horeca en Brood & Banket organiseerden het event. Het klokgebouw werd ondergedompeld in muziekoptredens, modeshows, woondesign, de lekkerste hapjes en drankjes en patisserie. En daar mag een mobiele koffiebar van Espresso Zueco vanzelfsprekend niet ontbreken.

Ook een mobiele koffiebar op uw event?

Organiseert u binnenkort een event, (bedrijfs)opening, feest of festival? Denk eens aan een mobiele koffiebar van Espresso Zueco! Onze professionele barista voorziet uw gasten van de lekkerste koffiespecialiteiten. Zij zijn opgeleid in de kunst van latte art en zorgen ervoor dat elke koffie een beleving is. Laat ons u ontzorgen en de totale koffiebeleving van uw gasten of bezoekers verzorgen. Een koffie ervaring om nooit meer te vergeten!

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Of bezoek onze showroom aan de Hastelweg in Eindhoven. Hier kunt u ook onze mobiele koffiebar en nostalgische Vespa bewonderen.