Koffiebar op locatie

Een koffiebar op locatie is ideaal als u een event zoals een open dag, bedrijfsopening of klantendag organiseert. Zo dacht ook Lavans uit Helmond. Lavans is gespecialiseerd in bedrijfskleding, sanitair hygiëne, matten, vloerwissers en poetsdoeken. Een echt familiebedrijf, en juist die sfeer wilden tijdens de open dag naar voren laten komen. Alle aanwezigen konden o.a. genieten van een heerlijke, vers gezette kop kwaliteitskoffie van Catunambú, van onze koffiebar. Speciaal voor deze feestelijke dag.

Volledig uitgeruste koffiebar op locatie

Onze koffiebar op locatie is compleet uitgerust om alle bezoekers te voorzien van een heerlijke kop verse koffie. Voorzien van een professionele koffiemachine voor vers gemalen koffie, en onze biologische thee van Tea Quiero. Tevens uitgerust met een grinder om de verse koffiebonen op locatie te malen. Want net dat verschil proef je terug in je kopje of beker, die we trouwens ook verzorgen!

Koffiebar op locatie met barista

Onze eigen barista zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op uw evenement. En door het toepassen van latte art, het aanbrengen van prachtige figuren in opgeschuimde melk voor o.a. cappuccino, wordt elke koffie een feestje om te zien en te proeven! Iets wat mooi paste bij het evenement van Lavans. Zij hadden namelijk niet enkel open dag voor familie, werknemers, relaties en belangstellenden, maar vierden ook dat hun nieuwe bedrijfspand eerder die week in gebruik genomen werd. Meer dan duizend gasten kwamen een kijkje nemen in het nieuwe, duurzame pand. Onze koffie en thee vond gretig aftrek, er heerste een gemoedelijke sfeer en het nieuwe pand werd met veel “oe’s” en “ah’s” ontvangen, samen met Lavans kijken we terug op een zeer geslaagde dag.

Ook een koffiebar op locatie voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. We leggen u graag alle mogelijkheden uit en bieden u een maatwerk oplossing voor uw event of feest.