Catunambrew Quadrupel

Espresso Zueco introduceert: Catunambrew.

Een Catunambú infused quadrupel, werkelijk een heel speciaal speciaalbiertje! In samenwerking met brouwerij De Gieterij uit Aarle Rixtel.

Het koffiebier is reeds geïntroduceerd in kleine kring, maar 13 jan 2020 ook op de eerste dag van de Horecava heeft het de aandacht gekregen die het verdient!

Brouwerij de Gieterij wordt bestierd door Frans Wijnstekers, en is gevestigd in een oude Klokkengieterij. Dit historische en bijzonder sfeervolle pand is een bron van vakmanschap en dat sluit perfect aan bij het bier van de brouwerij. Al vele jaren brouwde hij voor vrienden en familie en in juli 2015, besloot hij om samen met Peter Spaan de stoute schoenen aan te trekken en een eigen brouwerij te beginnen. Brouwerij de Gieterij staat bekend om verschillende speciale biersoorten; een heerlijke volle Dubbel, een bijzonder lekkere (Rogge)Tripel en echte ‘Alese Ale’ in het assortiment. Onlangs heeft deze speciale brouwerij Catunambrew toegevoegd aan haar portfolio, een koffie infused quadrupel met heerlijke tonen van espresso en chocolade.

Catunambrew – koffie infused quadrupel

De Catunambrew is een zwaar en donker bier met een stevige hopgift en heerlijke tonen van espresso en chocolade.

De smaak van dit bier blijft zich ontwikkelen door de nagisting op de fles.