Barista training op locatie

Onlangs hebben we een erg leuke barista training gegeven aan de helden van Vegan Heroes in Eindhoven. In hun virtual kitchen aan de Torenallee op Strijp-S maken ze de lekkerste veganistische gerechten. Zulke vegan lekkernijen kunnen natuurlijk alleen begeleid worden door de lekkerste koffie. En daar komt Espresso Zueco om de hoek kijken. Met een barista training op locatie. Het voltallige personeel van de Vegan Heroes maakt de nu de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffie specialiteiten.

Vegan Heroes

De vegan lifestyle wordt steeds populairder in Nederland. Niet alleen omdat we steeds meer begaan zijn met het milieu, maar ook omdat het gewoon heel lekker is! Maar waar kun je nou terecht als je zin hebt in écht lekker veganistisch eten? Of na een lange dag hard werken iets lekkers kunt afhalen of laten bezorgen en niet nog uren achter het fornuis hoeft te staan. En een plek waarvan je zeker weet dat alles wat de keuken verlaat 100% veganistisch is. Veganistisch zijn biedt niet veel keuze, vooral in Nederland. Daarom is Eindhoven en omstreken zo blij met The Vegan Heroes!

Barista training op locatie

Tijdens een Barista training van Espresso Zueco word je begeleid door een professioneel barista. Je leert over de mate waarin de koffiebonen de smaak van de koffie beïnvloeden. Hoe je koffiebonen juist maalt om tot de allerbeste smaak en aroma te komen. Hoe je met je professionele koffiemachine in een handomdraai de lekkerste koffiespecialiteiten op tafel zet. Hoe je melk opschuimt voor fluweelzacht melkschuim. En hoe je de mooiste versieringen aanbrengt in je melkschuim, dat noemen we latte art.

Ook interesse in een barista training bij ons in de showroom of bij jou op locatie, neem dan contact op!