Barista op locatie

Espresso Zueco verzorgde tijdens Groots met een zachte G een barista op locatie bij het PSV stadion in Eindhoven. Groots met een zachte G is een jaarlijks terugkerend event waarbij zanger Guus Meeuwis in samenwerking met een leger aan bekende artiesten een show weggeeft van jewelste. De 2019 editie, ook wel gekscherend zomercarnaval genoemd, vulde 4 dagen het PSV stadion in Eindhoven met lachende, feestende en zingende fans. Terugkijkend was het een enorm succes. Ook was 2019 de eerste keer dat er een speciale editie voor kinderen werd georganiseerd, toepasselijk Groots Junior genoemd.

Barista op locatie voor elk event

Heeft u al eens aan een barista op locatie gedacht voor uw event? Een aparte, smaakvolle en zeer opvallende aanvulling op alle stands. Onze professionele barista maakt de lekkerste koffiespecialiteiten bij u op locatie. Uitsluitend met de beste koffiebonen van Catunambu en met een professionele koffiemachine. De lekkerste espresso, een fantastische cappuccino met fluweelzacht schuim of een heerlijke verwenkoffie. Vanzelfsprekend kunt u ook genieten van kopje thee. We vertegenwoordigen het complete assortiment van Tea Quiero, een biologische Spaanse thee van de hoogste kwaliteit.

Groots met een zachte G

De 2019 editie van Groots met een zachte G was druk bezocht en onze koffiespecialiteiten vonden dan ook gretig aftrek. Onze barista die de concertbezoekers op locatie van de beste koffie voorzag kreeg erg leuke reacties. De mobiele koffiebar, maar vooral de nostalgische Vespa Ape koffiewagen trok veel bekijks en stond garant voor een praatje. Ook de koffie zelf ging over de tong. De kwaliteit van de bonen en het langzame brandproces resulteert in een diepe smaak met lange afdronk.

Neem eens contact op met Espresso Zueco, we vertellen u graag welke meerwaarde een barista op locatie heeft bij uw event, bedrijfsfeest of -opening of beurs. En kom eens een kijkje nemen in onze showroom, daar kunt u ook onze Vespa bekijken.